Utbilda din personal

Det finns vissa situationer som kan uppstå på ett café som man bör förbereda sin personal för. Det kan både vara roliga och tråkiga situationer som det handlar om. Man kan förbereda dem genom att utbilda dem och utsätta dem för särskilda övningar. Sedan kan det handla om träning. Om det till exempel är träning för brand så kan man ha brandövningar med jämna mellanrum.

När det finns hotande situationer för din personal

Det är bra att man förbereder sin personal på att hantera sådant som att det kanske kommer in någon och de attackeras helt oprovocerat. Det här händer väldigt sällan men det är bra att vara på den säkra sidan före den osäkra.

Se till att din personal vet hur man hantera en krissituation

När du anställer personal så behöver det inte vara ett viktigt kriterium att de kan hjärt- och lungräddning till exempel. Men det kan vara bra att med jämna mellanrum se till att åtminstone några i personalen vet hur man ska hantera situationer om någon sätter i halsen eller bara kollapsar. Man kan ta in experter som hjälper till att utbilda personalen i dessa sakerna.

Utbilda din personal I service

Att vara den bästa personalen i världen kräver jobb och korrigeringar för det mesta. Man kan hyra in experter som hjälper personalen att bli bättre på att bemöta kunder, se till att de känner sig väl omhändertagna och så vidare. Men det är även viktigt att det är städat runtomkring och att de utför jobbet snabbt. Man kan utföra jobb snabbt utan för den sakens skull bli slarvig. Ingen vill ha en barista som slarvar med kaffet eller maten. Så det är en viktig investering att utbilda din personal. De kommer fungera som dina ambassadörer när du själv inte är på plats och bemöter kunderna.